Zwangerschap 2018-06-04T14:10:51+00:00

Kinetische chiropractie en zwangerschap

Chiropractie kan van grote meerwaarde zijn voor zowel u als uw kindje tijdens uw zwangerschap. De behandeling heeft directe invloed op jouw gezondheid en fysieke gesteldheid en op die van jouw baby.

Chiropractie kan helpen bij diverse secundaire pijnklachten die u kunt ervaren tijdens uw zwangerschap, zoals:

  • Rugpijn
  • Bekkeninstabiliteit
  • Pijn of een zwaar gevoel in de billen en benen
  • Pijn tussen de schouderbladen
  • Pijn in de lies bij zitten op staan
  • Stijfheid

Chiropractiebehandeling van IN SYNERGY tijdens de zwangerschap

Bij IN SYNERGY focussen wij ons op kinetische chiropractie. Hierbij staat u centraal en besteden wij extra aandacht aan de specifieke behoeften die voor een behandeling tijdens een zwangerschap van belang zijn. Wij zijn gespecialiseerde in chiropractiebehandelingen bij zwangerschappen:

✓ Zachtaardige behandeling

De kinetische chiropractiebehandeling is, in tegenstelling tot wat vaak gedacht wordt, zachtaardig. Er wordt gebruik gemaakt van speciale low-force technieken om verlichting te geven bij ongemakken in het tweede en derde trimester.

✓ Speciale behandeltafels voor zwangere patiënten

IN SYNERGY beschikt over chiropractie behandeltafels die speciaal aangepast kunnen worden op de veranderingen van het lichaam van zwangere patiënten.

✓ Objectieve metingen

Om de behandelingen naadloos te laten aansluiten op de progressie van uw zwangerschap, worden objectieve metingen gedaan.

Wilt u weten of een kinetische chiropractie behandeling bij u past? Komt u dan langs voor een geheel vrijblijvend oriëntatiegesprek. Dan kunt u kennismaken met ons en onze werkwijze.

Bent u al overtuigd van de kracht van kinetische chiropractie? Dan kunt u ook direct een eerste consult aanvragen.