Home 2018-10-11T10:47:03+00:00

IN SYNERGY: uw praktijk voor Kinetische Chiropractie en Acupunctuur

kinetische-chiropractie-1Wilt u meer dan (alleen) bewegingsvrijheid of uw pijn bestrijden? Wij brengen uw lichaam terug in evenwicht met een totaaloplossing voor uw gezondheidsproblemen.

IN SYNERGY is sinds 2013 gevestigd aan de Parklaan 34 in Groningen, vlakbij het Oosterpoort Theater en is gespecialiseerd in Kinetische Chiropractie en acupunctuur.

Waarom kiezen voor IN SYNERGY

Bij IN SYNERGY staat ú centraal. Het gaat niet enkel om het bestrijden van de pijn, maar juist om het oplossen van de problemen die de pijn veroorzaken.

Wij kijken daarnaast verder dan enkel de pijnlocatie. Wij kijken tijdens de behandeling ook naar het omliggende bindweefsel, de spieraanhechtingen en de zenuwen. Zo bieden wij een totaaloplossing.

Enkel chiropractors mét Masterdiploma

Gebruik van de laatste technologieën

Kinetische Analyse

Persoonlijk behandelplan

Lid van het Nederlands Kwaliteitsregister voor Chiropractie (SNRC)

Gratis oriëntatiegesprek Chiropractie

kinetische-chiropractie-2Samen met u kijken we welk behandelplan het beste bij u past of u nu kiest voor Kinetische Chiropractie of acupunctuur. Weten of Kinetische Chiropractie en/of acupunctuur iets voor u is? Vraag nu een gratis oriëntatie gesprek aan!

Gratis oriëntatie gesprek >

Direct eerste consult Kinetische Chiropractie of acupunctuur

Bent u al overtuigd van de Kinetische Chiropractie en/of acupunctuur? Dan kunt u ook direct een eerste consult aanvragen.

Nu een eerste consult aanvragen >