Acupunctuur 2018-05-18T14:35:39+00:00

Acupunctuur, verzorging voor uw lichaam

De acupunctuurbehandeling bij IN SYNERGY kent een unieke benadering en een speciale methode voor correctie. U wordt behandeld door de ervaren en getrainde acupuncturist Dhr. Kema.

IN SYNERGY biedt u een totaaloplossing met als doel het oplossen van uw problemen gerelateerd aan uw gezondheid en/of functies in het lichaam. De unieke werkwijze van IN SYNERGY kenmerkt zich door het volgende:

✓ Speciale, fijne, steriele naalden

Er wordt gewerkt met speciale, fijne, steriele naalden. Dus geen speldenkussen-aanpak met dikke en pijnlijke naalden. De naalden worden op specifieke punten op het lichaam geplaatst, afhankelijk van uw klachten.

✓ Objectieve metingen

Zowel vooraf, als na de behandeling worden er metingen uitgevoerd. Op die manier kunt u het verschil voelen én zien.

✓ Moderne, hedendaagse behandelingsstrategieën

Acupuncturist Dhr. Kema heeft een Acupunctuur & Moxibustion training in China gevolgd. Daarnaast is hij actief lid van de SNRC en NVA. Zijn opleiding combineert hij met zijn visie, waarbij ú centraal staat tijdens de behandeling.

Wanneer kiezen voor Acupunctuur?

Acupunctuur is toegankelijk voor iedereen, van alle leeftijdscategorieën. Een acupunctuurbehandeling kan helpen tegen de volgende gezondheidsklachten:

 • Migraine & hoofdpijn
 • Pijn in de knie, in de schouder of periartritis
 • Nekpijn en lage rugpijn
 • Gezichtspijnen en kaakpijn
 • Menstruatiepijnen (primaire dysmenorroe)
 • Ochtendmisselijkheid
 • Inductie van de bevalling
 • Allergieën zoals hooikoorts (rhinitis)
 • Depressie
 • Hypertensie en primaire hypotensie
 • Postoperatieve pijn
 • Ondersteuning bij bijwerkingen van bestraling- en/of chemotherapie
 • Biliaire en nierkolieken

Hoe werkt acupunctuur?

Acupunctuur kent haar oorsprong in China, in de Traditionele Chinese Geneeskunde. Het doel van acupunctuur is om gezondheidsklachten op te lossen door stimulatie van specifieke punten (acupunctuurpunten) op het menselijk lichaam met behulp van fijne, steriele naalden.

Door het plaatsen van de fijne, steriele naalden op specifieke acupunctuurpunten op het lichaam, wordt de energiestroom in de meridianen hersteld. Op die manier kan pijn worden opgelost, omdat pijn zich altijd voordoet in een of meerdere meridianen.

Met de inzet van acupunctuur kunnen gezondheidsklachten worden opgelost, kan uw immuniteit verhoogd worden en komen uw lichaam en geest in balans. Na een acupunctuurbehandeling kunt u zich weer soepeler, levenslustiger en weerbaarder voelen.

Acupunctuurbehandeling

Wilt u weten of een acupunctuurbehandeling bij u past? Dan kunt u een gratis en geheel vrijblijvend oriëntatiegesprek aanvragen.

Bent u al overtuigd van de kracht van acupunctuur? Kies dan voor het gezondheidscentrum IN SYNERGY in Groningen. Acupunctuur bij IN SYNERGY betekent:

Erkende acupuncturist met training uit China

Uitgebreid onderzoek én persoonlijk behandelplan

Lid van de Nederlandse Vereniging voor Acupunctuur

Een oriëntatiegesprek is niet verplicht, u kunt dus ook direct een afspraak aanvragen voor een eerste acupunctuurbehandeling.

Aanvraag acupunctuurbehandeling

Wilt u meer informatie, of een acupuntuurbehandeling aanvragen? Gebruik dan onderstaand contactformulier.