Traditionele en kinetische chiropractie 2018-06-04T14:08:02+00:00

Wat is chiropractie?

Chiropractie is een van de meest uitgevoerde natuurlijke behandelmethodes ter wereld. Er zijn twee soorten chiropractie: Traditionele chiropractie en Kinetische chiropractie.

Traditionele chiropractie

kinetische-chiropractie-2Bij traditionele chiropractie wordt de behandeling voornamelijk gericht op het verminderen van spierkrampen, het vergroten van de mobiliteit en tijdelijke pijnverlichting. Dit is wat de meeste chiropractors doen.

Kinetische chiropractie

Bij een kinetische chiropractie behandeling wordt de focus gelegd op de verstoring in het lichaam die het probleem veroorzaakt. Zo wordt het onderliggende probleem gecorrigeerd en wordt het normale bewegingspatroon zo goed als mogelijk hersteld. Dit is dus een langere termijn oplossing, waarbij de wortel van het probleem behandeld wordt.

Wat is een goede chiropractor?

De chiropractors bij IN SYNERGY hebben allen een masteropleiding in chiropractie afgerond. Daarnaast zijn ze actief lid van de Stichting Nationaal Register voor Chiropractoren (SNRC). Op die manier kunnen wij onze kwaliteit waarborgen en ook met zekerheid zeggen dat chiropractie werkt bij IN SYNERGY.

Chiropractors bij IN SYNERGY:

✓ Chiropractors mét masteropleiding

✓ Gebruik van de laatste technologieën

✓ Kinetische analyse ü Persoonlijk behandelplan

✓ Lid van het Nederlands Kwaliteitsregister voor Chiropractie (SNRC)

Chiropractor behandeling

Ook de chiropractor behandeling kan wezenlijk verschillen per praktijk. Bij IN SYNERGY staat ú centraal. Het gaat hierbij niet enkel om het bestrijden van de pijn, maar juist om het oplossen van de problemen die deze pijn veroorzaken.

Tijdens de chiropractie behandeling wordt er verder gekeken dan enkel de pijnlocatie. Ook het omliggende bindweefsel, de spieraanhechtingen en de zenuwen worden meegenomen tijdens de behandeling.

Helpt chiropractie?

Wilt u weten of chiropractie u verder helpt? Vraag dan eerst vrijblijvend een oriëntatiegesprek aan. Daarin leggen wij u uit wat onze werkwijze is en kunt u al uw vragen stellen. Aansluitend kunt u, indien gewenst, een eerste consult inplannen. Bent u al overtuigd? Dan kunt u ook direct een eerste consult inplannen.

Wat is kinetische chiropractie?