Wat kan in synergy voor mij betekenen? 2018-06-04T14:10:31+00:00

Wat kan IN SYNERGY voor mij betekenen?

behandelmogelijkheden-1

Bij IN SYNERGY gaan wij op zoek naar de achterliggende oorzaak van uw pijnklachten. Zo kan een verstoring in uw lichaam zorgen voor vele secundaire pijnklachten. Het doel is het corrigeren van deze oorzaak, waardoor ook uw secundaire pijnklachten verdwijnen.

Het eerste consult

Tijdens het eerste consult krijgt u een intakegesprek en wordt u onderzocht. De specifieke behandelmogelijkheden voor uw situatie worden besproken en u hoort hoe het behandelproces eruitziet. Zo weet u precies hoe het behandelplan eruitziet en hoe wij samen met u gaan werken aan uw gezondheid en welzijn.

De werkwijze van IN SYNERGY

Om u een gedegen advies te kunnen geven en u goed te kunnen behandelen, is het belangrijk dat wij de achtergrond van uw pijnklachten kennen. Zo krijgt u een persoonlijk behandelplan, gebaseerd op uw achtergrond en pijnklachten en op basis van uw specifieke doelstellingen.

IN SYNERGY is geen praktijk waar u enkel komt voor het kraken van uw botten, bij IN SYNERGY wordt er een gedegen en persoonlijk behandelplan opgesteld. Daarnaast geven wij u ook advies voor na uw behandeling. Zo kunt u het resultaat zo goed mogelijk in stand houden.

Kennismaken met IN SYNERGY

Wilt u eerst kennismaken met IN SYNERGY? Dan kunt u kiezen voor een geheel vrijblijvend oriëntatiegesprek. Tijdens dit gesprek hoort u meer over de werkwijze van IN SYNERGY en kunt u bepalen of chiropractie bij u past.