Werkwijze chiropractie bij IN SYNERGY 2018-06-04T14:10:07+00:00

Werkwijze chiropractie bij IN SYNERGY

Bij IN SYNERGY kunt u eerst beginnen met een oriëntatiegesprek wanneer u wilt weten of chiropractie bij u past. Dit oriëntatiegesprek is geheel vrijblijvend. Het oriëntatiegesprek is niet verplicht. U kunt dus ook direct voor een eerste consult kiezen.

Eerste consult

Na het oriëntatiegesprek kunt u direct verder gaan met een eerste consult, maar zoals aangegeven is het oriëntatiegesprek niet verplicht en kunt u ook direct kiezen voor een eerste consult.
Het eerste consult bestaat uit twee delen en duurt ongeveer 45 minuten:

Deel 1: Intakegesprek

Deel 2: Uitgebreid Kinetisch Chiropractisch onderzoek

Het Kinetisch Chiropractisch onderzoek bestaat uit de volgende onderdelen:

  • Digitale structuurmetingen
  • Digitale neuro structurele analyse
  • Kinetische, orthopedische en neurologische testen

Tijdens het onderzoek wordt er niet enkel gekeken naar de pijnlocatie. Er wordt ook bepaald wat ‘normaal’ is en wat de onderliggende oorzaak van de klachten is. Er wordt dus niet enkel gericht op de Kinetische Dysfunctie.

Voorbereiding eerste consult

Voor het onderzoek is het belangrijk dat u geschikte kleding draagt. Wij verzoeken u een korte broek mee te nemen. Vrouwen vragen wij een strak, mouwloos shirt mee te nemen. Op die manier kunnen wij u zo accuraat mogelijk onderzoeken.

Vervolg afspraak onderzoek resultaten

Na het onderzoek wordt een nieuwe afspraak ingepland. Tijdens deze nieuwe afspraak worden de onderzoekbevindingen en analyses besproken. Wanneer er sprake is van Kinetische Dysfunctie wordt er tevens een persoonlijk behandelplan opgesteld. Op die manier kunnen we samen de klachten gericht aanpakken.

Spreekt onze werkwijze u aan? Vraag dan geheel vrijblijvend een oriëntatiegesprek aan, of plan direct een eerste consult in.