Wat zijn mijn behandelmogelijkheden? 2018-06-04T14:10:18+00:00

Behandelmogelijkheden pijnbestrijding

behandelmogelijkheden-1

Wanneer u pijnklachten heeft, wordt vaak begonnen met pijnstillers en andere medicatie om de pijn te verlichten. Wanneer dit niet (meer) werkt, is de volgende stap vaak naar de fysiotherapeut.

Hier worden dan verschillende oefeningen gedaan om bijvoorbeeld de spieren te versterken. Deze behandelmethode heeft een eigen doel en kan werken, afhankelijk van uw klachten. Echter wordt er vaak gericht op pijn- en symptoombestrijding, in plaats van op de daadwerkelijke oorzaak van de pijn.

Pijnbestrijding bij IN SYNERGY

Bij IN SYNERGY is het doel het herstellen van de structurele en functionele werking van de wervelkolom. Daarmee wordt dus niet enkel de pijn bestreden, maar indien mogelijk helemaal opgelost. Het kan heel goed voorkomen dat u last heeft van verschillende pijnklachten, die door de wervelkolom veroorzaakt worden (secundaire pijnklachten).

Tijdens elke behandeling staat u centraal. IN SYNERGY richt zich op het herstellen van de pijnklachten en niet enkel op het bestrijden van de secundaire pijnklachten.

Mocht u tijdens een behandeling nog aanvullende zorg nodig hebben, dan zal IN SYNERGY u op de juiste manier doorverwijzen. IN SYNERGY heeft uitstekende connecties met verschillende zorgverleners in de Groningen en Drenthe.

Wilt u weten wat IN SYNERGY voor u kan betekenen? Vraag dan een geheel vrijblijvend oriëntatiegesprek aan. Daarin kunt u kennismaken met chiropractie en zelf bepalen of chiropractie uw pijnklachten kan herstellen!

Wat kan IN SYNERGY voor mij betekenen?